Berlin, Clowns and Family Reunion

Berlin, Clowns and Family-Reunion @ Galleri KiT, Trondheim. (opening night november 6th, 2009)Pressemelding (only in Norwegian):


Masterstudenten ved Kunstakademiet i Trondheim David Lamignan Larsen presenterer utstillingen Berlin, Clowns and Family-reunion, hvor hovedfokuset på utstillingen ligger i tittelen, nemlig; Berlin, klovner og familietreff.

 

Berlin: Larsen har tilbringt fem måneder i Berlin hvor han har filmet og redigert en del videoer som vil bli vist. En av videoene er en performance hvor han og kunstneren Ismaël Bennanni har konstruert en hamster drakt og gjort en performance på Berlin sine trikker for å få med daglige mennesker sine uttrykk og reaksjoner på en helt normal travel hverdag.

 

Klovner: Har du noen gang lurt på hva som skjer når man blander klovner med erotikk? Hvis ja, har du nå muligheten til å finne det ut. Her har Larsen fokusert på foto og video hvor han blander klovneri med nakenhet. Han har også gjort et samarbeidsprosjekt med Thomas Sørgård som er utdannet fotograf som vil presentere noen blasfemiske klovnebilder.

 

Family Reunion: Larsens lillesøster, Linda Karin studerer ved kunstskolen Rogaland og kommer til denne annledningen på besøk til broren hvor hun skal bli med på utstillingen med selvtatte fotografier. Søskenparet skal også bruke noen dager i galleriet hvor dem skal finne på noe galskap til åpningen og samarbeide som et kunstnerisk team.

 

Hemmelige gjester: Vel, denne delen er hemmelig. For å si det på en annen måte så vil der være performance på åpningen.


Address

Langgata 1D, 4306 Sandnes, Norway

Follow me...

@artist_lamignan

Useful Links

www.monkeybwoy.com

Email Me

2017 Copyright @ All Rights Reserved